Alle categorieën
EN

Nieuws

Je bent hier : Home>Nieuws

DHL Express 50% volumetoename voor piek

05 / 21/ 2021

Brief:

DHL Express verwacht dat het volume in het piekseizoen in zijn netwerk met meer dan 50% zal toenemen in vergelijking met het seizoen van vorig jaar, aangezien het gebruik van e-commerce tijdens de pandemie blijft groeien.

Het bedrijf heeft het e-commercevolume in zijn netwerk voor 35 al met 2020% zien toenemen, grotendeels als gevolg van de pandemie, en gelooft dat het hoogseizoen recordhoogten zal bereiken voor de wereldwijde e-commercehandel.

DHL Express zal de komende maand twee nieuwe widebody-vliegtuigen ontvangen om een ​​groter aantal dagelijkse vluchten uit te voeren om aan de vraag te voldoen. De wereldwijde bezorgdienst heeft al 10,000 extra werknemers aangenomen, vier vliegtuigen en nog eens 3,000 vluchten per jaar toegevoegd en zijn operationele capaciteiten uitgebreid met investeringen van ongeveer 1 miljard euro (ongeveer $ 1.2 miljard), volgens de release.


DHL Express heeft dit jaar al een recordaantal verzendingen meegemaakt en zet zich schrap voor een stijging van de volumes tijdens de feestdagen, waarbij e-commerce de opleving stimuleert. Bedrijfsleiders zijn van mening dat de onzekerheid van de pandemie consumenten ertoe zal aanzetten om online te winkelen in plaats van in de winkel, wat een snellere en responsievere levering vereist.

 

"Zeker in de huidige tijden van onzekerheid zullen veel gigantische winkels online gaan met hun verkooppromotie", zegt Michiel Greeven, executive vice president global sales bij DHL Express in het persbericht. "Dit zal ook zijn effect hebben op het hoogseizoen. en shoppers zullen vooral online gaan om de beste deals te krijgen in plaats van naar fysieke winkels te gaan."

De verwachtingen voor de wereldwijde e-commercehandel zijn de rest van het jaar hooggespannen, waardoor de vervoerder zijn activiteiten opvoert om te garanderen dat hij voorbereid is op de behoeften van de verladers.
De stap van DHL Express om dit jaar zes vliegtuigen toe te voegen, is een poging om de capaciteitsbeperkingen voor luchtvracht die tijdens de pandemie zijn ontstaan, te overwinnen. Er is een gebrek aan buikcapaciteit als gevolg van het aan de grond houden van de meeste passagiersvliegtuigen, hoewel er plannen zijn geweest om passagiersvrije vluchten te charteren voor luchtvracht om enkele belangrijke markten te bedienen.

gtag('config', 'AW-344250366');